whycomputer.com >> Интернет познания >  >> Софтуер

Как да поправите грешката на Windows Installer 1603

Потребители на Windows XP и Windows 2000 от време на време Грешка 1603. Грешката е причинена от невалидни настройки на Microsoft Installer Application и може да бъде коригирана без да е необходимо да се изтеглят корекции. Независимо дали сте нов потребител или експертна технология, процесът за отстраняване на грешка 1603 е прост процес, който може да се обработва чрез влизане в операционната система Windows.

Премахване на проблема с грешка 1603. >

Проверете дали папката, в която се опитвате да инсталирате новия софтуер, е кодирана. В повечето случаи криптираните папки не могат да приемат инсталирането на програми и поради това тази грешка ще се покаже.

Избягвайте да поставяте новия си софтуер на заместващо устройство (всяко несъществено устройство на компютъра).

Дайте пълно съдържание достъп до системния акаунт, за да инсталирате въпросното приложение. Има няколко стъпки, които трябва да се следват при достъп до настройките на системния акаунт. Кликнете върху „Моят компютър“ на работния плот или навигирайте през Windows Start & gt; Моят компютър

Кликнете с десния бутон с десния бутон на мишката върху устройството, на което искате да инсталирате новата програма. Устройствата ще се показват в Моят компютър. След като щракнете с десния бутон, изберете "Свойства" и щракнете с левия бутон на мишката.

Кликнете върху раздела Защита в горната част на полето Свойства. Изберете една от тези две опции, след като се отвори разделът Защита. Ако използвате Windows 2000, проверете дали полето Име има инсталиран системен потребителски акаунт за Windows 2000. За XP проверете дали полето Group /user names има включен потребителски акаунт на системата.

Кликнете върху "Add", ако системният акаунт не се появи. Сега трябва да видите „Избор на потребители или групи“. В полето „Име“ изберете „Система“, след което кликнете върху бутона „Добавяне“ и след това върху бутона „ОК“ в долния десен ъгъл на полето.

Отидете в полетата „Разрешения“. Поставете отметка в квадратчето „Пълен контрол“ под „Разреши“. Кликнете върху „Разширени“. Ако използвате Windows XP, поставете отметка на опцията "Замяна на записи за всички детски обекти ... деца". След това поставете отметка в полето "Системна сметка", последвано от "OK". Ако използвате Windows 2000, поставете отметка в полето "Нулиране на разрешения за всички детски обекти ... разрешения" за системата и след това натиснете "OK". Натиснете "Да", ако се появи съобщение. Изчакайте системата да се актуализира и след това опитайте отново да инсталирате програмата.

Съвети

Това решение се отнася за следните операционни системи: Microsoft Windows XP Professional, Microsoft Windows XP Home Edition, Microsoft Windows 2000 , Професионално издание, Microsoft Windows 2000 Server и Microsoft Windows 2000 Advanced Server.

URL:https://bg.whycomputer.com/soft/100217833.html

Софтуер
  • Как да актуализирате Windows Installer

    Ако вашият Microsoft Windows Installer е остарял или функционира неправилно, програмите, които изтегляте, за да защитите или подобрите компютъра си, може да не бъдат инсталирани или поправени, което води до уязвимости и проблеми с производителността. Ако изтеглянията ви не се инсталират, може да се

  • Как да деактивирате Windows Installer

    Инсталаторът на Windows има няколко усложнения при работа с приложения. Windows Installer може да има тези проблеми всеки път, когато дадено приложение бъде стартирано. В някои случаи преинсталирането на приложението (например Office) и невключването на опцията Тази функция ще се инсталира при необх

Интернет познания © https://bg.whycomputer.com